Mousetrapper

 1. Mousetrapper Advance

  Mousetrapper Advance

  Bestillingsnummer 500407

  Et ergonomisk musealternativ, som giver en mere korrekt centreret arbejdsstilling. Mousetrapper Advance kan tilpasses i højden så det passer til både almindelige tastaturer og helt tynde tastaturer.

  Den unikke og fleksible styremåtte, med touch-scroll-funktion- er meget brugervenlig og giver overlegen ergonomi. Med pege-, lang- og ringfinger placeret på styremåtten styres pegeredskabet med enkle bevægelser og måtten flytter sig 2-dimensionalt på en yderst behagelig måde. Alle museknapper kan enkelt indstilles til den funktion du ønsker og bliver nemt en naturlig del af din arbejdsplads.

 2. Mousetrapper Advance Plus

  Mousetrapper Advance Plus

  Bestillingsnummer 500412

  Mousetrapper Advance Plus har samme funktioner som Mousetrapper Advance (art.nr 500 407) - klick, scroll og bevæg curseren via den unikke styremåtte. Du har 5 knapper som du enkelt og nemt kan programmere til lige præcis den funktion netop du ønsker. Dette gøres hurtigt via programmet MT Keys.

  De nye features på på Mousetrapper Advance Plus er den gummilakerede yderside samt den aftørrings venlige håndledsstøtte. Begge features gør at bakteriefloraen og snavs generelt har vanskelige vilkår. Det gummilakerede ydre giver desuden produktet et blødere look og en mere eksklusiv finish.

 3. Mousetrapper Flexible

  Mousetrapper Flexible

  Bestillingsnummer 500411 / 500413

  Mousetrapper Flexible er en trådløs ergonomisk styreenhed.

  Mousetrapper Flexible har 9 funktionsknapper, hvoraf den ene er on/off knap, der kan programmeres, dette gøres via MT Keys. Fås til både PC og Mac. Styremåtten er som tidligere produkter klikbar og scrollbar. Mellem hver knap er der placeret et afstandsstykke i niveau med knapperne, der gør det svært at komme til at trykke på to knapper samtidigt. Markørhastigheden kan justeres i MT-Keys.

 4. Mousetrapper Office

  Mousetrapper Office

  Bestillingsnummer 500414
  Mousetrapper Office i sort eller hvid er tilpasset til det moderne kontor. Tekniskt forbedret, og også med nyt design i tidens farve - hvid. Den lyse farve giver en forbedret synsergonomi eftersom kontrasten mellem tastatur/Mousetrapper og skærm minimeres.Knapperne er nu softtouch som giver en behagelig blød betjening Med den patenterede styremåtte kontrollerer man let markøren med stor præcision. Det centrerede rullebånd giver en god ergonomisk arbejdsstilling med armene tæt ind til kroppen og hænderne tæt på tastaturet. Den brede håndledsstøtte giver støtte og aflastning til nakke, skuldre og håndled.