Underarmstøtte

 1. Ergorest 15-43 mm

  Ergorest 15-43 mm

  Bestillingsnummer 330000
  Justerbar underarmstøtte som yder aflastning for hele underarmen. Kraftig konstruktion i aluminium, nem at montere samt justere. Skålformet armstøtte i blød nappa.
 2. Jobmate underarmstøtte

  Jobmate underarmstøtte

  Bestillingsnummer 505100
  Jobmate Forearm Support er let at aftørre og giver en støtte, der aflaster hele underarmen. Den asymmetriske form giver en ekstra støtteflade, når du bruger det numeriske tastatur. Jobmate Forearm Support fastgøres på dit skrivebord og passer uanset, om bordpladen er lige eller vinklet.
 3. Mousetrapper Advance underarmstøtte i grå

  Mousetrapper Advance underarmstøtte i grå

  Bestillingsnummer 505409
  Underarmstøtte til Mousetrapper Advance med asymetrisk facon for bedre støtte ved vinklet armstilling.
 4. Mousetrapper Advance underarmstøtte i sort

  Mousetrapper Advance underarmstøtte i sort

  Bestillingsnummer 505408
  Underarmstøtte til Mousetrapper Advance med asymetrisk facon for bedre støtte ved vinklet armstilling.
 5. Mousetrapper Flexible underarmsstøtte

  Mousetrapper Flexible underarmsstøtte

  Bestillingsnummer 500420
  Underarmsstøtte som aflaster hele underarmen, specielt udviklet til Mousetrapper Flexible. Monteres på bordkanten med to klemmer. Gabet på klemmerne er 4 cm (dvs. bordpladen må maks være 4 cm tyk). Passer til borde med udskæring samt i vinkel på L-formede borde.
 6. Mousetrapper underarmstøtte

  Mousetrapper underarmstøtte

  Bestillingsnummer 505411
  Rengøringsvenlig underarmsstøtte som aflaster hele underarmen og som passer til Mousetrapper Advance (500407), Mousetrapper Advance Plus (500412) og Mousetrapper Office (500414).
 7. RollerMouse Red Underarmstøtte

  RollerMouse Red Underarmstøtte

  Bestillingsnummer 5001 US
  RollerMouse Red Underarmstøtte er et fremragende værktøj til at gøre produktiviteten endnu bedre. Underarmstøtten bidrager med at sikre dig den rigtige arbejdstilling og lindrer unødige muskelbelastninger i nakke, ryg, skuldre og håndled når de sidder eller står. RollerMouse Red Underarmstøtte er lavet specielt til RollerMouse Red og RollerMouse Red plus, og justerer overkroppen mens du skriver og bruger din RollerMouse. RollerMouse Red Underarmstøtte kan monteres på forkanten af skriveborde som har fra 0,5 cm til 3 cm tykkelse og gør dette tilbehør til RollerMouse Red ideelt til dig som har hæve/sænkebord.
 8. Trackbar Emotion underarmstøtte

  Trackbar Emotion underarmstøtte

  Bestillingsnummer 500297
  Underarmsstøtte specielt beregnet til Trackbar Emotion. Monteres uden brug av værketøj, hængende på skrivebordets forkant og giver dermed mere dybde av skrivebordet.
 9. Underarmsstøtte Singel

  Underarmsstøtte Singel

  Bestillingsnummer 505560
  Yder skøn aflastning for hele underarmen. Ideel kombination med MouseTrapper. Bueformede justerbare befæstigelsesbøjler til midt- eller sideplacering.