Andre ergonomiske mus

Ergonomiske råd og vejledning til vores kunder tlf. 70201880

Andre ergonomiske mus

Contour Mouse

Er en ergonomisk designet computermus, der støtter din hånd, så den slapper af, uanset hvor store eller små hænder du har.

Vi har testet over 120 forskellige modeller og fundet frem til den helt rigtige ergonomiske form til din hånd. Designet giver den perfekte balance mellem ergonomi og effektivitet.

Med fire størrelser højrehåndsmus og to størrelser venstrehåndsmus finder du let en Contour Mouse, der passer perfekt til din hånd.

Det er vigtigt for at have et afslappet greb, hvor du ikke bøjer fingrene for meget, da det overbelaster hånd og håndled, og dermed fører til museskader.

Din hånd skal hvile oven på Contour Mouse, så hele din håndflade er understøttet. Du finder den rigtige størrelse ved at måle længden fra spidsen af din langefinger til den første linje langs håndleddet.

 

Unimouse højre/ venstre hånd

Skiftende arbejdsstillinger er alfa og omega, når det gælder ergonomi. Derfor har vi designet Unimouse med fire friktionsbaserede led, så du kan prøve dig frem, indtil du oplever den ultimative komfort. Med vertikal justerbarhed kan du skifte arbejdsstilling i en håndevending og helt uden afbrydelser, så du bruger forskellige muskler og sener og undgår at holde hånden i de samme, statiske stillinger.

Unimouse er komfort i bevægelse for både højre- og venstrehåndede – Velkommen til fremtidens mus!

35 graders ægte vertikal justerbarhed

Unimouse er markedets første justerbare vertikale mus. Med vores patenterede leddelte hængsel kan du justere musens hældning i en hvilken som helst vinkel fra 35 til 70 grader. Det friktionsbaserede låsesystem er nemt at bruge og stabilt i enhver position. Se alle dine justeringsmuligheder i denne guide.

Revolutionerende design

ATS (Articulating Thumb Support) eliminerer gribesmerter og tryk på tommelfingerens rodled og mindsker belastningsskader. Med den triaksiale tommelfingerstøtte kan du holde afslappet om musen, uanset hvilken størrelse eller form din hånd har.

Maksimal præcision

Den avancerede Pixart PMW3330-sensor sikrer problemfri ydeevne på stort set alle overflader, og med hele ti forskellige cursorhastigheder kan du arbejde i præcis det tempo, der passer dig bedst.

Programmérbar Unimouse

6 programmérbare knapper og et behageligt scrollhjul giver din kreativitet helt frie tøjler. Fx kan du indstille midterklik-knappen til højreklik, hvis arbejdet med musen så føles bedre. Knapperne kan indstilles til stort set alle opgaver, så de opfylder dine unikke behov. Alt hvad du behøver for at tilpasse knapperne, er at downloade vores driver (du finder den i menuen “Support”). Herefter indstiller du nemt knapperne til dine behov.

Evoluent Vertical Mouse trådløs

En ergonomisk og optisk mus til højrehåndet med 6 knapper og scrollfunktion. Musens vertikale udformning placerer hånden i en naturlig, sund stilling. Evoluent Vertical Mouse 4 har ekstra støtte til tommel- og lillefinger, hele hånden hviler på musen uden støtte fra underlaget. Den er udrustet med en sjette knap ved tommelfingeren. Det lysende Evoluent logo slukker når musen går i standby for at spare på laptoppens batteri.

 

Optisk sensor med hastighedsregulering:

4 hastigheder mellem 800 og 2600 dpi, med ekstremt god præcision. Ledlamper optil som viser hastigheden som er indstillet. Justerbar lasersensor gør at du kan ændre hastighed uden at ændre dit greb. 

 

- XL = ekstra lav

- LO = lav

- MD = mellem

- HI = høj

Mål: L-110, B-80, H-80 mm

Vægt: 160 g (220 g)

USB

Plug & Play

 

PC - Programmeringsbare knapper i Windows XP, Vista og Windows 32/64 bit.

MAC - Basfunktioner i OS X.

Linux - Basfunktioner uden driver.

Unix - Kompabilitet okundt.

Microsoft Wireless Mobile Mouse 4000


2,4 GHz trådløs mus fra Microsoft med Nano modtager og den anderkendte BlueTrack-teknologi der fungerer på næsten alle overflader.


Tag denne kompakte og sporty trådløse mus med, og brug den stort set overalt, selv på tæppet i stuen, takket være Microsofts Bluetrack Technology. Slapper du af på sofaen eller giver en præsentation for bestyrelsen? Du kan bevæge dig op til 15 meter væk og bevare trådløs kontrol over din computer. Og når det er tid til at pakke sammen og tage af sted, bemærker du næsten ikke den lille modtager. Lad den være indsat i computerens USB-port, eller sæt den på plads i bunden af musen, hvis du skal rejse

Logitech TrackMan Marble USB

En trackball der er komfortabel at bruge hele dagen. Til både højre og venstre hånd.

Med denne trackball der passer til begge hænder og har praktiske knapper.

Design der passer til begge hænder

Stabil fod

Praktiske knapper

Kontrol vha. fingerspidserne

Optisk Marble -teknologiKomfortabel at bruge hele dagen

Mageløs markørkontrol

Handshoe Mouse


Handshoe Mouse er udviklet i samarbejde med et Hollandsk medicinsk Universitet og afprøvet i organisationer med meget positive resultater. Handshoe Mouse findes i flere størrelser både til venstre og højre hånd

Hånd og håndled kan svæve problemfrit

Håndledet holdes roligt og spændinger undgås. 


Kontakt os  på tlf. 70201880 for mere information