Jabra pro 9450 duo

Ergonomiske råd og vejledning til vores kunder tlf. 70201880

Jabra Pro 9450 duo headset

Et headset til alle dine telefoner

- konvertibel - DECT - trådløs - aktiv støjfjerning


Jabra PRO 9400-serien er designet til den travle bruger på kontoret og kan spare dig for en masse besvær. Takket være Multiuse-teknologien kommer alle telefonopkald til det samme headset. Tryk blot på taleknappen, og begynd at tale.

Brugervenlig touch-skærm


Op til tre enheder - fastnettelefon, mobiltelefon og softphone - forenes af en stilfuld base med touch-skærm. Basen opretter forbindelse til dit headset via DECT, som er en teknologi, der karakteriseres af pålidelighed og lang rækkevidde, og som giver en trådløs rækkevidde på op til 150 m. Udstyret med en SmartSetup-guide vil touch-skærmen hjælp dig med at tilslutte telefoner og vælge indstillinger, så du kan komme i gang. Når du er kommet i gang, gør de farverige ikoner og intuitive menuer håndteringen af opkald til en leg.

Lyd, der ikke kan fås bedre


Adskillige avancerede lydteknologier sætter Jabra PRO 9400-seriens headset i stand til at give suveræn lydkvalitet og sikkerhed. Avanceret støjdæmpningsteknologi og avanceret digital signalbehandling (DSP) eliminerer praktisk taget al baggrundsstøj, så din stemme altid kan høres tydeligt. Bredbåndslyd (wideband) sikrer, at den lyd, du hører, er krystalklar, og SafeTone-teknologien beskytter din hørelse ved at fjerne pludselige høje lyde, og sikrer et sikkert gennemsnitligt lydniveau dagen igennem.
Kontakt os  på tlf. 70201880 for mere information