ErgoTouch

Ergonomiske råd og vejledning til vores kunder tlf. 70201880

ErgoTouch

En rengøringsvenlig ergonomisk mus med touchpad


ErgoTouch ™  indeholder ikke mekaniske og / eller bevægelige dele, så produktet er meget let, at rengøre og desinficere med op til 96%sprit.

Begræns spredning af COVID-19


ErgoTouch er en moderne mus med central pegeenhed, der minimerer risikoen for belastningsskader og andre problemer, der kan opstå under ensidigt og monotont computerarbejde.

Takket være den moderne teknologi arbejder du med berøringsbevægelser, hvilket minimerer belastningen.

Den velovervejede placering af de knapper fremmer variationi  arbejdet og mulighed for, at vælge mellem højre og venstre hånd.

Ved hjælp af ErgoTouch ™ central placering foran tastaturet, får du en arbejdsposition, som minimerer belastningen af arme og skulder.
Ergonomi

En traditionel computermus kræver, at du bruger håndled, skuldre, albue og ryg til at udføre en simpel opgave, f.eks. At rykke markøren på skærmen eller lave et venstre klik.

Dette kan forårsage belastningsskader.

Med ErgoTouch ™ kan du nu undgå disse problemer takket være det moderne og unikke design, dets innovative touch-funktioner, der minimerer indsatsen i håndled, arme, skuldre og ryg under gentaget computerarbejde.

Gennem den centreret positionering af multitouch-enheden og knappernes placering, udføres alle bevægelser i en centreret position, hvilket giver den bedste arbejdsstilling.


ErgoTouch

art. nr. 400305

 Pris Kr. 999,-

kr 1.248,75 inkl. moms


Design

ErgoTouch ™ er designet og udviklet i Sverige.

Dens design ligger i top, både med hensyn til brugervenlighed og udseende. Aluminiumstrukturen muliggør en meget stabil og holdbar konstruktion, moderne følelse og er også genanvendelig. De bløde støtter gør det muligt for håndledene, at hvile komfortabelt og forbedre effektiviteten.