Ny Ergonomisk mus fra Contour

Oprettet d.

Ergonomi møder design - Gentænk din arbejdsstation med banebrydende ergonomi

"Gå aldrig på kompromis med sundhed og lykke". For os er intet mere sandt.

RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er de nyeste tilføjelser til Contour-serien, som forener æstetisk design med smarte funktioner, der hjælper dig med at holde din krop fri for spændinger. Lykke og produktivitet på arbejdet går hånd i hånd med en afbalanceret, ubesværet kropsholdning. Vi ønsker at vende op og ned på, hvordan folk udfører skrivebordsarbejde for at skabe sundere vaner, der optimerer velvære og hjælper med at forebygge fremtidige lidelser.

Da arbejdet nu er overgået til at være en hybridmodel mellem kontoret og vores hjem, leverer Contour originale løsninger, der er behagelige for øjet og både passer ind på hjemmekontoret og på dit skrivebord på arbejdet. Vores RollerMouse Pro og SliderMouse Pro er designet ud fra skandinaviske designprincipper, der kombinerer høj kvalitet med en minimalistisk æstetik.

Kort sagt har vi bygget produkter, der opfylder de højeste ergonomiske standarder, og som du ikke behøver at gemme i skrivebordsskuffen, når dine gæster kommer på besøg. De kan måske endda være en samtalestarter.

SliderMouse Pro – Ergonomiske resultater og skarpt design med Sliderbar-navigation

Den helt nye Contour SliderMouse Pro hører til næste generation af ergonomiske løsninger, der kombinerer fremragende funktionalitet med et iøjnefaldende skandinavisk design. Lad dine arme hvile i en naturlig, afslappet position foran din krop for en kropsholdning uden spændinger.

  • Opnå bedre trivsel og produktivitet med en skrivebordsholdning, der ikke belaster kroppen.
  • Tilpas til dine fysiske behov og stilistiske ønsker.
  • Styr sliderbaren med begge hænder og klik med den mindste berøring.